Bombarie

Al een tijdje organiseer ik samen met DJ Brodsky redelijk succesvolle dansavondjes onder de naam StroomStoring. Beetje indie, beetje electro, beetje new-wave, gewoon lekkere dansmuziek. Kennelijk is de word enigszins gespread en nou hebben we allebei ook wel wat connecties maar als het Bombarie avondje volgende week aanslaat worden we residential DJ’s van Patronaat.

De bedoeling is dat deze avonden de Fietsznfabriek vibe een beetje terug gaan brengen. Brodski en ik kwamen daar vaak, erg toffe plek om uit te gaan. Op een gegeven moment kwam Patronaat in het gebouw van de Fietsz te zitten vanwege de nieuwbouw en is de Fietsz wat later naar het Westergasterrein verhuisd na eerst geprobeerd te hebben de lokatie te delen met de Patro. Ben daar nooit geweest maar volgens mij is het helemaal dood gebloed.

Meer info op de site van Patronaat.

Bombarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *