IceWM waarderingsblogje

Omdat Gnome nogal traag loopt op mijn netbookje heb ik er IceWM opgezet. Al die *Boxen (FluxBox, OpenBox) zijn me net wat te gecompliceerd, XFCE is inmiddels ook al redelijk zwaar en zoiets als LXDE moet ik nog een keer proeven. IceWM bevalt me het meest, alle configuratiebestanden zijn zo plat als een dubbeltje en praktisch alles is in te stellen. Met een goeie theme, wat configureren en ROX als desktop is IceWM voor mij zeer werkbaar en zo veel sneller dan Gnome.


http://www.box-look.org/content/show.php/IceClearlooks?content=96346


  • IceWM theme: IceClearlooks
  • Iconset: Tango
  • GTK theme: Clearlooks. Dit kun je instellen met het programmaatje gtk-chtheme.
IceWM waarderingsblogje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *