De Migratie der Karmische Koala’s

Paasweekeinde gebruikt om mijn muziek productie PC* opnieuw te installeren met Karmic Koala, zat nog op Jaunty. Binnen twee uurtjes klaar, de hele mikmak, getweakt en wel. Het enige waar ik een beetje tegenop keek was mijn aparte home partitie. Na in mijn fstab deze home partitie toegevoegd te hebben en op restart gedrukt te hebben zat ik ‘m wel even te knijpen. Zouden al mijn instellingen door Karmic opgepikt worden? Nou, ja dus, druk gemaakt om niks. Het werkt weer als een speer, maar heb nu toegang tot mijn eigen PPA en die van Philip Johnsson dus voorlopig kan ik weer even vooruit met nieuwere versies van het een en ander.

*Quad Core i7 met 4Gb RAM, 2 harde schijven (1x 80Gb, 1x 250Gb geloof ik), 2 24″ schermen en een Focusrite Firewire kaart.

De Migratie der Karmische Koala’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *