JACK en GStreamer

Smasher heeft geen support voor JACK dus ben gaan uitzoeken hoe ik Smasher toch zou kunnen gebruiken met JACK. Kwam er al snel achter dat Smasher het GStreamer framework gebruikt om geluid uit te sturen en GStreamer heeft wél support voor JACK (de JACK plugin zit in gst-plugins-bad). Maar hoe kan ik nou GStreamer met JACK laten praten? Daar is het progje gstreamer-properties voor:

gstreamer-properties

Hierboven zie je ook wat je in moet vullen in de verschillende velden. De output van Smasher (maar ook van andere apps die GStreamer gebruiken, zoals Rhythmbox) wordt nu doorgestuurd naar JACK. Nadat ik dit zelf had uitgevogeld kwam ik nog het volgende artikeltje tegen: Setting up Jack Audio for GStreamer, Flash, and VLC

JACK en GStreamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *