Lucid Lynx CD’s zijn binnen!

De postbode belde net aan met een dikke envelop van Canonical. Dat waren dus al de 10 CD’s van Ubuntu 10.04 Lucid Lynx die ik 2 weken terug had besteld. Dus vanaf vandaag zijn er een aantal officiële Ubuntu installatie CD’s beschikbaar voor de regio IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Castricum en Uitgeest). Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het me weten, dan breng ik ze langs of stuur ze op. Ze zien er in ieder geval erg mooi uit! Purple is the new brown!

Lucid Lynx CD’s zijn binnen!

2 thoughts on “Lucid Lynx CD’s zijn binnen!

  1. Vreemd dat tie daarvoor aanbelt, hier pasten ze gewoon in de brievenbus ( deze keer 7 stuks, de vorige keren 15 )
    Ik had ze trouwens op 27 april aangevraagd, afgelopen vrijdag waren ze binnen.

    Ze zien er idd goed uit, beter dan 9.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *