Unaware of a Direction II

Ben weer aan de slag geweest met het ideetje van een paar blogjes terug. Heb een akoestisch gitaartje toegevoegd die ik eerst door Smasher heb gehaald en heb een lead synth arpeggio lijntje live ingespeeld. Voor de lead synth heb ik Arpage gebruikt, een supersimpel edoch zeer effectief arpeggiatortje.

The Infinite Repeat – Unaware of a Direction (Edit 06-30-2010) 35Mb, video Creative Commons License

The Infinite Repeat – Unaware of a Direction (Edit 06-30-2010) 5Mb, audio Creative Commons License

En ja, ik ga de bassen proberen te sidechainen/ducken zodat deze de kick niet wegdrukken. Die bassen moet ik sowieso nog onder handen nemen. Ik gebruik nu de envelope follower van PHASEX maar dat werkt niet optimaal, af en toe zijn er volumeverschillen of begint de PHASEX baslijn nét een fractie later. En de beat moet gevarieerder, die is nu wel heel erg basic.

Unaware of a Direction II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *