LinuxMusicians Editorial

Helemaal vergeten te bloggen! Heb m’n eerste LinuxMusicians editorial gepubliceerd. Nou ja, editorial, meer een overzicht van wat er zoal voorgevallen is in de maand juni aan het Linux Audio Front. De reacties zijn overwegend zeer positief dus volgende maand weer. Waarschijnlijk ‘verhuist’ de boel dan wel van LinuxMusicians naar linuxaudio.org, ten eerste omdat ik daar morgen een afspraak over heb met één van de mensen achter linuxaudio.org en ten tweede omdat ik graag wilde dat het blog wat ik had opgetuigd te bereiken zou zijn via blog.linuxmusicians.com. Maar helaas, degene die LinuxMusicians beheert was daar wat terughoudend in dus moest zelf maar een subdomein aanmaken. Dus als het gehost kan worden op linuxaudio.org dan is de keuze snel gemaakt denk ik.

LinuxMusicians Editorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *