Nieuwe Hydrogen site in de lucht

De recentste release van Hydrogen heeft ook de ontwikkeling van de nieuwe Hydrogen site in een stroomversnelling gebracht met als resultaat dat de nieuwe site vorige week online is gegaan. Een hele verbetering, het oogt weer fris en de hele site is nu een coherenter geheel. Ook zijn er wat nuttige secties toegevoegd waaraan ik zeker nog een bijdrage wil leveren, en dan in het bijzonder het Tutorial of het Live usage gedeelte.

Nog wel wat puntjes van kritiek, sommige interne links moeten nog geüpdate worden zodat ze niet meer naar de oude, tijdelijke URL verwijzen en dat de mensen achter Hydrogen wel een biertje lusten is me inmiddels ook wel duidelijk. En er zitten wat foutjes in de gebruikte CSS templates, helaas heeft degene die de CSS bestandjes heeft aangemaakt besloten om alles achter elkaar te zetten wat het er niet overzichtelijker op maakt.

Nieuwe Hydrogen site in de lucht

2 thoughts on “Nieuwe Hydrogen site in de lucht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *