LAC2011: kop is eraf!

Eerste workshop is achter de rug. Ging redelijk goed. of eigenlijk ging het heel goed. De respons was positief, kon de aandacht vasthouden en mijn workshop was erg goed bezocht terwijl bijna niemand wegging tijdens mijn workshop. Ook wat goeie en ook kritische vragen gehad. Kon niet alles pareren maar gelukkig kreeg ik goeie feedback van Rui Nuno Capela (Qtractor, QjackCtl, etc.) en Fernando Lopez-Lezcano (CCRMA).

Zit nu bij de workshop van Luka Princic (Nova deViator) een beetje bij te komen. Vanavond dus live wat doen. Net zoals mijn workshop wordt dat de eerste keer voor me. Als het net zo goed gaat als mijn workshop ben ik dik tevreden. Had me wat beter voor kunnen bereiden op mijn optreden. We zien wel.

LAC2011: kop is eraf!

Leave a Reply

Your email address will not be published.