aj-snapshot

Met aj-snapshot van de hand van Lieven Moors kun je een snapshot maken van de actieve ALSA en JACK connecties. Heb een bronpakketje geüpload naar mijn PPA en aj-snapshot pakketjes voor Ubuntu 10.04 zijn dan ook inmiddels beschikbaar. Heb deze tool zelf nog niet gebruikt maar ga dat waarschijnlijk wel doen, het lijkt me toch wel een erg handige command line tool om JACK en ALSA connecties te herstellen en op deze manier hoef ik dat niet meer zelf te scripten met aconnect en jack_connect regels.

aj-snapshot

One thought on “aj-snapshot

  1. thijs says:

    hoi Jeremy !

    ik ben al een tijdje op zoek naar de ‘ultieme’ session manager, en heb dus ook wel interesse in aj-snapshot. alleen, weet ik niet goed wat dit tooltje meer te bieden heeft dan de ingebouwde Patchbay van qjackctl? Daarme kan je ook een snapshot nemen van de huidige config, al is het wel enkel via de qjackctl gui (ahoewel qjackctl ook een –preset optie heeft, maar dat heb ik nog niet getest)

    grtz
    Thijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *