Even uit de lucht

M’n domeinnaam was verlopen doordat mails van mijn voormalige registrar (joker.com) iedere keer in de Junk folder terecht kwamen. Heb gelijk autostatic.com daar weggehaald en geregistreerd bij antagonist.nl. joker.com is goedkoop maar de DNS is best wel traag en ook dit soort transfers gaan te langzaam. Het is dat ik ze een mail heb gestuurd met de vraag hoe het nou zat met de transfer anders stond autostatic.com waarschijnlijk nog steeds op Pending Transfer. Heb meer vertrouwen in de mensen van antagonist.nl, tot nu toe zeer goeie ervaringen mee.

autostatic.com wordt niet gehost door antagonist.nl, alleen de DNS gaat via hen. Sinds jaar en dag wordt autostatic.com gehost door quickhost.nl die jaren geleden alle sites van de befaamde Looze.net community heeft overgenomen waar autostatic.com onderdeel van was.

autostatic.com is trouwens net 10 jaar geworden:

whois autostatic.com | grep -i creation
Creation Date: 24-nov-2001

Hoe ironisch dat juist op dat moment de domeinnaam bijna twee weken lang niet bereikbaar is geweest. Maar alles werkt weer, ook m’n mail. Volgens mij ben ik nu ook gelijk van een hoop ongewenste mail af. Helaas ben ik ook ge-unsubscribed van praktisch alle mailinglijsten die ik volgde. Nou ja helaas, ik weet nog niet of ik me weer ga subscriben, het lijkt wel of op al die mailinglijsten mensen last hebben van te grote ego’s en daar wil ik eigenlijk niet mee geconfronteerd worden. Het is gewoon niet tof om te zien dat belangrijke ontwikkelaars elkaar niet uit kunnen staan, Open Source is ook een stukje open staan voor elkaars ideeën.

En het leidt ook ontzettend af, die mailinglijsten. Net als IRC, Twitter, Facebook en weet ik het allemaal. Ik wil gewoon muziek maken. En de komende tijd voor m’n zwangere meissie zorgen, over een paar weken gaat ze met verlof. Het wordt een meisje. Een koningskoppel.

Even uit de lucht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *