Homerecording.be On Tour 2012

Zondag 18 maart vindt de HOT2012 plaats in Muziekcentrum Het Depot in Leuven. Tijdens deze meeting vinden er ook de nodige workshops plaats waaronder eentje specifiek over Linux audio! Deze workshop is geregeld door een Linux audio lotgenoot die ik al een tijdje ken via internet en persoonlijk ontmoet heb tijdens LAC2011 in Ierland. Hij mailde me laatst en vroeg of ik ook een bijdrage wilde leveren aan deze workshop. Dus zondag 18 maart sta ik met m’n Linux audio set-up in Leuven en als alles meezit ga ik ook nog een track live doen aldaar.

Erg tof uiteraard en ben Dirk dan ook dankbaar voor de uitnodiging. De Linux audio workshop begint om 16.30 en duurt een uur en we mogen wat uitlopen aangezien het de laatste workshop van de dag betreft.

Edit: m’n meissie is momenteel ziek en zondag moesten we daarvoor naar de huisartsenpost in het ziekenhuis. Niets heel ernstigs maar ze heeft een antibioticakuur gekregen en was zo beroerd dat ik heb afgezegd om voor m’n gezinnetje te zorgen.

Homerecording.be On Tour 2012

One thought on “Homerecording.be On Tour 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *