Geüpgraded naar Precise Pangolin

Op m’n werk zat ik op 11.10 en heb gewoon maar de upgrade naar 12.04 erover heen gerost. Ben niet zo’n fan van upgraden, doe liever een schone install, maar ik kan niet ontkennen dat Ubuntu upgraden inmiddels afgrijselijk soepel verloopt. Na de upgrade doet alles het nog gewoon zoals voorheen op slechts wat minuscule dingetjes na. Zo zag het font dat ik gebruikte voor in de terminal (Monospace) er bijvoorbeeld niet meer uit. Na dit vervangen te hebben met DejaVu Sans Mono was het weer leesbaar alhoewel het naar mijn gevoel nog niet helemaal hetzelfde is als onder 11.10. Maar heb het idee dat de algehele font rendering is aangepast. En Plymouth werkt nog niet maar dat komt waarschijnlijk doordat ik een aangepaste Grub configuratie gebruikte ivm. de Ati kaart die in mijn werk PC zit. Dus dat moet ik nog even aanpassen. Ook moet ik op zoek naar andere icoontjes want daar is ook wat aan veranderd waardoor het niet goed meer oogt. Als iemand nog tips heeft hoor ik het graag.

Geüpgraded naar Precise Pangolin

2 thoughts on “Geüpgraded naar Precise Pangolin

  1. Duvel says:

    probeer eens even linux Mint 12

    wordt je veel vrolijker van & 11.10.

    12.04 is niet m’n ding, misschien 12.10 wel.

    succes

  2. Hallo Duvel, ben helaas niet in de gelegenheid om een andere distro te proberen. Als ik wel de tijd zou hebben, wat zijn volgens jou de belangrijkste redenen om Mint 12 te proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *