Ik wilde een BTO (en misschien nog steeds wel)

Wil graag een nieuwe notebook en mijn oog was gevallen op een BTO. Dat is best een duur apparaat dus wilde weten of Ubuntu 12.04 er op draait en wat voor FireWire controller er in zit.

Kreeg al vrij snel een mailtje terug. Ze hebben bij BTO géén ervaring met Linux en ze wisten me ook niet te vertellen wat voor controller er precies in zit. Ja, een Via, maar wat voor Via dan? Probleem met Via is dat bijv. een VT6315 wel goed werkt voor audio en een VT6306 een stuk minder of in sommige gevallen zelfs helemaal niet.

Misschien kom ik uiteindelijk wel op een BTO uit maar vooralsnog ga ik verder zoeken naar een andere goeie kandidaat.

Ik wilde een BTO (en misschien nog steeds wel)

2 thoughts on “Ik wilde een BTO (en misschien nog steeds wel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *