Ardour workshop @ WORM

WORM houdt komende week een workshop over Ardour en combineert dit met het leren maken van documentatie voor FLOSS projecten, zoals Ardour. Heel tof initiatief, temeer daar participatie geheel gratis is omdat je door het leren documenteren weer het nodige aan de gemeenschap terug geeft. Ik hoop wel voor ze dat er wat mensen op af komen, ik vraag me soms wel eens af hoeveel mensen in Nederland nou actief muziek maken met open source oplossingen. Volgens mij kun je die op één hand tellen en die gaan echt niet allemaal 5 dagen naar Rotterdam toe. Maar misschien zit ik ernaast, zo ja, mensen, ga er heen!

Ardour workshop @ WORM

2 thoughts on “Ardour workshop @ WORM

  1. ik was gisteren bij Worm. helemaal vergeten hoe de Ardour workshop was.

    waar ik benieuwd naar ben is jouw laptop. dit is een van de dingen waar ik met ubuntu tegenaan liep. het lastig in te schatten welke laptop echt goed werkt voor ubuntu, ubuntu studio met name. een HP werd mij aangeraden maar bleek toch een exotische WIFI-kaart te hebben waardoor real-time kernels alleen zonder WIFI werken. lang verhaal… nogmaals: wat gebruik jij? iets om een blogje over de hardware over te schrijven naar mijn idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *