amSynth Galore!

Eigenlijk moet ik gewoon meer muziek maken maar dan zie ik m’n BCR2000 staan naast m’n scherm met de laatste beta van amSynth erop die je kunt skinnen en dan ben ik alweer afgeleid. Oftewel, heb een amSynth skin gemaakt voor gebruik met de BCR2000.


text-align: center;

amSynth 1.3 beta 2 met BCR2000 skin

amSynth zelf is inmiddels bij de tweede beta van de 1.3 release aangekomen. Zowel deze beta versie als de BCR2000 skin staan in mijn PPA. De skin staat trouwens ook op mijn Sourceforge pagina. Daarnaast heb ik de laatste git versie van de amSynth DSSI plug-in geüpload naar mijn PPA aangezien de plug-in uit het eerdere pakketje de boel liet crashen op sommige 64-bits machines.

amSynth Galore!

5 thoughts on “amSynth Galore!

 1. Heel gaaf apparaat, aanrader! Ontzettend goed configureerbaar ook. Als je er een tegenkomt voor minder dan 100 euri zou ik het zeker in overweging nemen.

 2. thijs says:

  hi again
  i cant seem to get it to work 🙁
  if i connect my bcf (or any other midi controller) i can assign controller knobs to the AMsynth knobs, but no matter what i do i never get anything coming out of the midi out port of amsynth … (checked with gmidimon and some other tools)

  do i need to enable midi feedback somehow ?

  grtz
  Thijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *